VDP-CZ

Vyhledat v katalogu

Sklenice

Každé zavařování ovoce nebo nakládání zeleniny potřebuje jiné zavařovací sklenice. Proto jsme pro vás připravili široký sortiment sklenic na zavařování, které spojuje vysoká kvalita a dlouhá životnost. Můžete je používat opakovaně.

Jak vybrat zavařovací sklenici?

  • Velikost sklenice zvolte podle typu ovoce nebo zeleniny a také s ohledem na rychlost spotřeby po otevření kompotu, zavařeniny nebo okurek.
  • Myslete i na skladování zavařeniny, kompotů a zeleniny – sklenice by se vám měly vejít do spíže i do lednice.

Zavařovací sklenice na marmelády

Pokud se chystáte zavařovat marmelády nebo džemy, vyplatí se mít po ruce menší zavařovací sklenice, například s obsahem 250 až 500 mililitrů. Marmelády a zavařeniny vypadají v menších zavařovačkách hezky a jsou i praktické. Pro zavařování marmelád a džemů doporučujeme například Old fashion patentní zavařovací sklenici, jejíž součástí je i víčko, takže se s ní dobře pracuje, a navíc v ní marmeláda vypadá stylově.

Zavařovací sklenice na kompoty

Pro zavařovaní švestkových, meruňkových, třešňových a dalších ovocných kompotů můžete zvolit sklenice o větším objemu. Doporučujeme půllitrové nebo litrové sklenice, jako je například Old fashion patentní zavařovací sklenice, která má rovnou i víčko, a tak vám usnadňuje práci. Tato zavařovací sklenice se inspirovala rustikálním stylem, kompoty v ní dlouho vydrží v dobré kondici, a ještě hezky vypadají. Pro zavařování kompotů je skvělá také klasická zavařovací sklenice Twist, která patří k nejprodávanějším.

Sklenice na nakládání okurek

Pro nakládání okurek neváhejte sáhnout i po větších zavařovacích sklenicích například s objemem půl litru, litru, litru a půl nebo dvou litrů. Příkladem je Old fashion patentní zavařovací sklenice, do níž se vejde hodně okurek, která má přidělané víčko, a navíc se dobře skladuje. Pro nakládání okurek se báječně hodí i klasické sklenice – například Twist.
V nabídce máme mnoho zavařovacích sklenic v klasickém stylu i ve stylu retra a o různých objemech a tvarech. Vyberte si u nás tu správnou zavařovačku!


2 Následující
Zobrazeno 22 - 26 položek z 26
  • Zav. sklenice 1700 ml

    Počet v balení
    1
    Cena s DPH
    44,39 Kč

  • Zav. sklenice twist 370ml (10ks)

    Počet v balení
    10
    Cena s DPH
    126,82 Kč

  • Zavař. sklenice twist 720ml (8ks)

    Počet v balení
    8
    Cena s DPH
    129,98 Kč

  • Zavařovací sklenice 3750 ml

    Počet v balení
    1
    Cena s DPH
    71,16 Kč

  • Zavařovací sklenice 420 ml ozdobná ( 8 ks)

    Počet v balení
    8
    Cena s DPH
    142,69 Kč

2 Následující
Zobrazeno 22 - 26 položek z 26