Se zavařováním ovoce i zeleniny vám pomohou ty správné přípravky a prostředky. Proto jsme pro vás připravili široký sortiment zboží na sterilizaci a konzervování. Najdete u nás nejen zavařovací sklenice, zavařovací víčka a zavařovací hrnce, ale mnoho dalšího. Vyberte si.
Uvařit správně hustou marmeládu nebo džem není jen tak. Velikým pomocníkem je v tomto případě želírovací cukr. Koupit u nás můžete výhodná balení želírovacího cukru. Máme také cukr na zavařování pro diabetiky.
Hodit se vám jistě bude i kyselina citronová nebo konzervační pomůcka, která ochrání zeleninu a ovoce před nežádoucím kvašením. Při zavařování a nakládání zeleniny se vám zase bude hodit tento přípravek, který je bez éček a neobsahuje lepek.
V našem e-shopu se zavařovacími potřebami najdete mnoho dalších pomocníků – například zavařovací teploměry, zavařovací kleště nebo zavařovací hlavy.
Přípravek vhodný pro diabetiky
Želírovací cukr 2:1 je určen pro středně sladké ovoce.
Želírovací cukr 3:1 je vhodný pro sladké ovoce
Přípravek je určen na zpracování jahodod a jiného drobného ovoce
Želírovací cukr třtinový 4:1 je určen pro sladké ovoce.
Želírovací cukr třtinový 4:1 je určen pro velmi sladké ovoce
Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky